Skip to main content

Om Rörinstall i Bohuslän AB

Våra tjänster är väldigt tydliga och enkla, vårt mål är att ge kunden
obegränsad support i olika tillfällen och identifiera och definiera vad kundbehovet är.

Vår Idé

Rörinstall i Bohuslän AB som ett komplett företag inom värme och sanitet, vilket innebär att förutom försäljning av vs-tjänster och vs-produkter tillhadahåller framtidens konstruktioner av smarta styrningar inom vs anläggningar.

Vårt Erbjudande

Vi erbjuder professionalism och expertis inom värme och sanitet (VS) . Vårt erbjudande handlar om snabba, kvalitetsmässiga och prisvärda tjänster som har kapacitet och rätt kunskap att utföra jobbet från idé till komplett lösning . Genom att ständigt utveckla kompetensen och verksamheten uppnår vi en effektiv balans mellan utfört arbete och kundnöjdhet. Vi är certifierad enligt branschcertifikat och följer branschreglerna vid utförande av VS arbeten.

Varför Välja Oss

Vi går alltid utöver våra kunders föväntningar genom att ta ansvar för onödiga och extra kostnader oavsett om det handlar om en reparation eller en större ombyggnation med fokus på att hitta rätt lösning även med rätt kompetens följa kunders behov från idé till komplett installation. Genom VS installationer kommer vi att bidra till en mer hållbar utveckling och minska installations kostnader t.ex försöka reparera och återanvända men ändå utföra jobbet på ett bra sätt som uppfyller branschregler.

Vill du kontakta oss för en offert?

Samarbetspartner